Skip to main content

Over ons

Op 29-12-1938 legde G. Suppers de fundamenten voor het huidige Taxibedrijf Suppers te Oss. 

Na de oorlog kwam zijn zoon Jan Suppers het bedrijf versterken, later nam Jan het bedrijf over van zijn vader. Jarenlang heeft Jan het bedrijf geleid, hij deed dit samen met zijn vrouw Annie Suppers- van Dijk voor lange tijd vanuit hun in woning aan de Duivenstraat te Oss. Het bedrijf was in opperste bloei en de Duivenstraat werd te klein. Er werd een prachtig pand gebouwd aan de Berghemseweg, alwaar ook een benzinestation gevestigd werd. En daar stopte de uitbreiding niet, ook kwam er een nieuwe ambulancedienst bij. Jan Suppers had het bedrijf van zijn vader groot gemaakt.  

Er werkte ook verschillende broers van Jan mee in het Taxibedrijf, de meeste gingen hun eigen weg, alleen Tini Suppers bleef werken als monteur, centralist en bediener van de bezinepomp. De zoon van Tini, George Suppers, heeft zijn vader opgevolgd en werkt tot op heden al meer dan 40 jaar als trouwe taxichauffeur bij Taxibedrijf Suppers. 

In 1980 sluit de zoon van Jan, Rob Suppers, zich aan en na 4 jaar neemt hij het roer over van zijn vader. Door de jaren heen, heeft Taxibedrijf Suppers afscheid moeten nemen van de bezinepomp en de ambulance dienst.  Rob is door  gegaan onder dezelfde naam, waaronder zijn opa en vader al jarenlang hard voor gewerkt hadden. Het nieuwe Taxibedrijf Suppers van Rob  en zijn vrouw Marijke , richt zich alleen nog op het personen- en pakketvervoer! 

Wij werken al jaren voor gerenommeerde bedrijven en hopen dat met trots en passie te mogen blijven doen!!

Wagens ziekenvervoer Taxibedrijf Suppers